Hij wil opgemerkt worden
Het gespierde design van de nieuwe Kia Stonic werd ontworpen voor klanten die elke rit tot een avontuur willen maken. Zijn aerodynamische lijnenspel en opvallende grille versterken uw unieke look, net zoals de spoiler boven de achterruit en de grote luchtinlaat om koellucht aan te zuigen. Geprononceerde spatborden en een bumper en bodemplaat die de luchtstroom regelen, maken deze coole cross-over voor de stad compleet.
Gedurfd exterieur
Met zijn gestroomlijnde koetswerk met opvallende accenten ademt de nieuwe Kia Stonic sportief rijplezier. De SUV-achtige dakrails vallen op in de massa, terwijl de donker getinte ruiten nieuwsgierige blikken tegengaan en uw eigen privéruimte creëren. Bi-projectiekoplampen met led-dagrijlichten en mistkoplampen met hoekfunctie verlichten de weg voor de 17" lichtmetalen velgen.
Opwindend interieur
Neem plaats en laat u in vervoering brengen door het stijlvolle interieur van de nieuwe Kia Stonic. Kies voor zetels in stof of kunstleder naargelang uw persoonlijke voorkeur. Neem het onderaan afgeplatte stuurwiel in luxeleder stevig in de hand. Verwen uw ogen met de trendy gekleurde inzetstukken en details zoals de contrasterende stiknaden op het stuur en de zetels.
Personaliseringsmogelijkheden
Druk uw persoonlijkheid uit! Stem de nieuwe Kia Stonic helemaal af op uw wensen dankzij de twintig kleurencombinaties voor het dak en het koetswerk. Kies vervolgens een van de zes felle kleurpakketten voor het interieur, waaronder brons, oranje, groen en grijs. Welk pakket weerspiegelt uw persoonlijkheid en voorkeuren het best?