Een passie voor rijden
De nieuwe Kia Stinger is diep geworteld in de harten van echte autoliefhebbers. Elke lijn is een knipoog naar de klassieke Gran Turismo-geest, van de lage motorkap en het interieur tot zijn gespierde proporties. De schitterende vijfdeurs fastback heeft een onmiskenbaar profiel, dat geen twijfel laat bestaan over zijn adembenemende prestaties.
Verleidelijk design
Schitterend design draait om de juiste proporties en balans. Dat heeft de nieuwe Kia Stinger perfect begrepen: met zijn lange motorkap en korte overhang vooraan, zijn lange wielbasis en zijn lage interieur. Zijn brede schouders lopen uit in een gespierde achterkant, die werd getooid met een glanzend zwarte diffuser om de stroomlijn te optimaliseren.
Verrukkelijk interieur
De zuivere en tegelijk exclusieve nieuwe Kia Stinger put inspiratie uit de stijl van sportieve GT’s en uit de luchtvaart. Zijn opvallende interieur onderscheidt zich door cirkelvormige verluchtingsopeningen in vliegtuigstijl, wijzerplaten met metalen ring en accenten in gesatineerd chroom. Neem plaats in de lage bestuurderszetel en neem de details van deze geraffineerde sfeer in u op: hoogwaardige materialen, moderne afwerkingen en contrasterende stiknaden.