Shooting brake: het concept
De prachtige shooting brake-carrosserie van de nieuwe Kia ProCeed combineert de sensatie en elegantie van een coupé met het praktische raffinement van een sportieve break. De steil aflopende daklijn en gestroomlijnde contouren die de krachtige vormen van het koetswerk kenmerken, geven het geheel een lage, strakke, lenige look.
Sportief karakter
De tijgerneusvormige grille met twee lagen en de brede, lagere luchtinlaat kondigen een atletische tred aan. Led-koplampen met led-dagrijlichten in de vorm van ijsblokjes tonen nog meer durf, net als het gloednieuwe ontwerp van de 18” lichtmetalen velgen. De sportieve flanklijsten met gekleurde accenten en verchroomde raamlijsten met satijnglans benadrukken het spectaculaire silhouet.
Laat een diepe indruk na
De brede achterbumper geeft de auto een assertieve, sportieve houding, met een dubbele uitlaat die het gevoel van dynamiek en sportiviteit nog vergroot. De naam ProCeed wordt in hoofdletters geschreven in het midden van de achterklep, onder de led-achterlichten die de hele breedte van de achterklep in beslag nemen en de auto een unieke lichtsignatuur geven.
Verfijnd interieur
Stap in en u wordt verwelkomd door een hoogwaardig interieur met een overvloed aan ruimte voor- en achterin. Oppervlakken die zacht aanvoelen, een afwerking in metaalkleur en een hemel in zwart textiel vormen een cocon waarin alle inzittenden worden geborgen. Achter het sportieve D-vormige stuurwiel wachten u adembenemende ritten. Kies de zetels en afwerking die passen bij uw stijl.