Innovatief design
De splinternieuwe Kia Optima schrijft het volgende hoofdstuk in een visionair designverhaal. Onze getalenteerde Europese designers hebben precies het juiste evenwicht gevonden tussen intrinsieke stijl, visuele innovatie en fundamentele verbeteringen. Het resultaat: Een berline die met u naar het volgende niveau rijdt.
Gedurfd exterieur
Met zijn gespierde contouren trekt de charismatische splinternieuwe Kia Optima overal de aandacht naar zich toe. Wanneer hij stilstaat, pronkt hij met zijn onmiskenbaar radiatorrooster, scherpe koetswerklijnen en een uitgerekt silhouet. Met hoogtechnologische volledige led-koplampen die de weg aangeven komt zijn aantrekkelijke verschijning echt tot leven op de weg.
Geraffineerd interieur
Uitzonderlijk design loopt door tot ver onder de oppervlakte. Het is dan ook geen verrassing dat het interieur van de splinternieuwe Kia Optima even verbluffend is als de buitenkant. Modern, ruim, hoogwaardig – dat zijn slechts enkele van de woorden die bij u opkomen terwijl u zich door de stad verplaatst in uw drukke levensstijl.