Toekomstgericht design
Met dynamische lijnen en een krachtige neus is de nieuwe Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid allesbehalve verlegen. Opvallende details zoals de energiebesparende ledkoplampen en de inzetstukken in ‘eco blue’ op het radiatorrooster en de zijdrempels, benadrukken zijn milieuvriendelijke karakter. Actieve luchtflappen en 17” lichtmetalen velgen maken de auto aerodynamischer en stijlvoller.
Opvallend interieur
Uitmuntend design dient niet alleen om de ogen te strelen. De nieuwe Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid verwelkomt u in een ruim en geraffineerd interieur. Van het toegankelijke scherm tot de rustgevende zetels in wit leder: elk detail is bedoeld om u tot rust te brengen voor hij u in alle stilte naar uw volgende bestemming brengt.
Even veelzijdig en praktisch
Met een bagageruimte van 440 liter is deze auto gebouwd om elke uitdaging tot een goed einde te brengen. Vervoer meer of grotere vrachten door de driedelige achterbak (40/20/40) neer te klappen. Een volledige bagageset houdt alles netjes op zijn plaats. Hebt u uw handen vol? Dan opent Power Tailgate de kofferklep automatisch wanneer de Smart Key in de buurt is.
Verbindingen onderweg
De nieuwe Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid ondersteunt Apple CarPlay™. Ontspannen onderweg terwijl u verbonden blijft met uw smartphone via Apple CarPlay1 Raadpleeg Kia’s Connected Services2, powered by TomTom Live Services, voor de recentste info over verkeer, tankstations, parkeerplaats, snelheidscamera's en weer via het 8" scherm.3,4 Het geïntegreerde navigatiesysteem wordt geleverd met zeven jaar gratis kaartupdates en live services 5
Geavanceerde plug-inhybridetechnologie
Welkom bij een ongekende efficiëntie en een groter elektrisch rijbereik dan bij de meeste andere plug-inhybrides. De benzine- en elektromotor maken elke rit tot een verfijnde en efficiënte ervaring. Zo kunt u met een gerust geweten genieten. En met een gerust gemoed, dankzij het onderhoudsgemak en de zeven jaar garantie van Kia ...8 ook op de batterij.
Parallel hybridesysteem
Moeiteloze omschakeling tussen benzine en elektriciteit Of gebruik een combinatie van beide Het regeneratieve remsysteem zet kinetische energie om in stroom om de batterij op te laden. De nieuwe Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid kan gemakkelijk worden opgeladen aan een 220 V-stopcontact of een openbare laadpaal.
Rijdynamiek
De nieuwe Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid brengt u op efficiëntie wijze naar uw bestemming met zijn 2.0 GDi-motor en elektromotor. Geniet van het gecombineerde vermogen van 205 pk en het indrukwekkende elektrische rijbereik van 62 kilometer dankzij de grotere batterij. Dat maakt hem tot de referentie in zijn klasse.
Prestaties in een oogopslag
Hier worden belangrijke gegevens duidelijk weergegeven. Het eenvoudige instrumentenbord geeft de huidige modus en energiestroom weer. Schakel over naar het navigatiescherm voor meer informatie over het batterijniveau, de rijstijl en de efficiëntie. Of zoek het dichtstbijzijnde laadstation op. Hij is even milieu- als gebruiksvriendelijk.