De nieuwe Kia Niro Plug-in Hybrid


Geïnspireerd door de natuur. Gedreven door efficiëntie.

Comfortabel, hoogtechnologisch interieur
Bekijk rij- en verbruiksgegevens in een oogopslag.

Alle belangrijke gegevens worden weergegeven in uw gezichtsveld dankzij het optionele 7"-instrumentenbord van de nieuwe Kia Niro Plug-in Hybrid. Daarop vindt u informatie over uw huidige rijmodus en de energiestromen. Het navigatiescherm geeft u meer informatie over het batterijniveau, de rijstijl en de efficiëntie. U kunt er ook het dichtstbijzijnde laadstation mee opzoeken.
Ruim bemeten interieur
Stel het naar wens in voor een maximaal comfort.

Geniet van een zee aan ruimte in de nieuwe Kia Niro Plug-in Hybrid, ongeacht uw rijbehoeften. Het ruime interieur zit boordevol voorzieningen voor een maximum aan comfort en veelzijdigheid. Kijk maar naar de achtvoudig elektrisch verstelbare bestuurderszetel. Regel hem met enkele kliks in de juiste stand. Gereedschap vervoeren? Klap de achterbank in twee delen (60:40) neer om plaats te maken voor uw bagage. Eén auto, tal van mogelijkheden.
Kofferruimte
Bagage, huisdieren, uitrusting: hier vindt u voor alles een plaats.

Nog een troef is dat de nieuwe Kia Niro Plug-in Hybrid een opmerkelijk koffervolume van 324 liter biedt. Dus wat u ook meeneemt – boodschappen, bagage of de hond – u hebt altijd genoeg ruimte!

DESIGN


EEN CROSS-OVER VAN NATURE

Koetswerkdesign
Een blik op de nieuwe Kia Niro Plug-in Hybrid volstaat om te zien dat deze cross-over uniek is. ‘Full led'-koplampen verlichten de weg op efficiënte wijze. Designaccenten doorheen de wagen bevestigen zijn hoogtechnologische en milieuvriendelijke uitstraling, net als de chroomafwerking met blauwe accenten, de chroomstrips op de flanken en de handige laadklep in het spatbord. 16" lichtmetalen velgen maken het aanbod compleet.
Opvallend interieur
Durf een statement te maken in het interieur van de nieuwe Kia Niro Plug-in Hybrid. Met het optionele Plug-In Hybrid Interior Pack. Dat omvat een unieke tweekleurige bekleding in grijs en zwart met opvallende blauwe stiknaden. En vergeet ook de optionele lederen zetels niet.

RIJDEN MET DE PLUG-IN HYBRID


Twee motoren, één auto

Geavanceerde technologie
Ontdek een nieuw soort van efficiëntie en een groter elektrisch rijbereik. De benzine- en elektromotor garanderen een soepel en efficiënt rijgedrag. Ze geven u een reden om met een gerust geweten te rijden. De 7 jaar garantie van Kia, die ook geldt op de batterij, geeft u gemoedsrust op lange termijn.
Efficiëntie van de Plug-in Hybrid
Rijd volledig elektrisch naar het werk en terug met de nieuwe Kia Niro Plug-in Hybrid. Hij heeft een elektrisch rijbereik van wel 58 kilometer. Bij langere ritten buiten de stad brengt de benzinemotor u telkens weer op uw bestemming, ongeacht de afstand.
Rijdynamiek
Ultradynamisch rijden in het weekend, zuivere efficiëntie voor uw dagelijkse pendelritten. In de nieuwe Kia Niro Plug-in Hybrid geniet u een unieke combinatie van beide. Hij beschikt over een zestrapstransmissie met dubbele koppeling en twee modi om uit te kiezen: Eco en Sports. Hij is een milieuvriendelijke oplaadbare hybridecross-over met uitzonderlijke motortechnologie.