DESIGN


De ruime, stijlvolle Sportswagon

Verbreed uw horizonten
De nieuwe Kia Ceed Sportswagon biedt u meer ruimte om van uw dag te genieten. Hij verdient het Sportswagon-label door zijn zelfverzekerde, atletische design te combineren met zijn overvloedige, veelzijdige ruimte en zijn dynamische rijgedrag. Maak u op voor een meeslepende rijervaring.
Dynamisch exterieur
De nieuwe Kia Ceed Sportswagon neemt de atletische uitstraling van de hatchback over. Zijn neus oogt opvallend dankzij het tweelagige radiatorrooster vooraan en de ‘full led’-koplampen met mistlichten en led-dagrijlichten in de vorm van ijsblokjes. Het sportieve, lage profiel wordt nog versterkt door de chroomomrande ruiten, terwijl de gestroomlijnde dakrails u de vrijheid geven om al uw benodigdheden mee te nemen.
Nieuwe zichtbaarheid
De opvallende leddagrijlichten achteraan maken de auto beter zichtbaar en herkenbaar op de weg. Het opvallende design is een typische eigenschap van de nieuwe Kia Ceed-familie. De zijdelingse ledrichtingaanwijzers (drie ijsblokjes) in de lampen benadrukken de breedte van de auto. Vooraan zijn er ‘full led’-koplampen met leddagrijlichten in de vorm van ijsblokjes en een grootlichtassistent (HBA).